SYARAT PENAFIAN AISAN TOP TEAM SYAMPU PENJAGAAN RAMBUT

Maklumat yang diberikan perlu diperiksa sempena penilaian oleh doktor anda. Laman web dan kami tidak bertanggungjawab jua keputusan yang dialami oleh mereka yang mungkin menggunakan maklumat atau produk yang ditunjukkan di laman web ini.

Di AISAN TOP TEAM SYAMPU PENJAGAAN RAMBUT, kami percaya faedah penggunaan yang berkaitan dengan semua bahan-bahan semulajadi dalam syampu dan perapi rambut produk penjagaan rambut kita. Kami percaya bahawa produk semula jadi adalah lebih ringan, lebih sihat dan lembut pada rambut.

Minyak tulen, herba, dan bahan-bahan semula jadi yang lain digunakan dalam produk kami. Pada AISAN TOP TEAM SYAMPU PENJAGAAN RAMBUT kami telah melakukan teliti penyelidikan faedah mungkin semua bahan-bahan semula jadi kita. Walau bagaimanapun, kita mesti membuat penafian ini:

Walaupun herba, minyak pati dan bahan-bahan semula jadi yang lain dalam syampu & perapi rambut kami dipercayai mempunyai sifat-sifat penyembuhan, ia tidak akan digunakan untuk mengobati diri atau merawat sebarang bentuk penyakit fizikal atau mental atau masalah kesihatan. Kami tidak mengesyorkan penggunaan produk-produk ini sebagai pengganti untuk rawatan perubatan.

Sila berjumpa dengan doktor atau profesional kesihatan yang berkualiti jika anda mempunyai sebarang kebimbangan dan selalu berunding dengan doktor anda sebelum menukar sebarang ubat-ubatan atau penyembuhan amalan.

AISAN TOP TEAM SYAMPU PENJAGAAN RAMBUT tidak bertanggungjawab bagi apa-apa tindak balas individu kepada mana-mana bahan tertentu. Setiap penerangan produk di laman web kami termasuk senarai lengkap bahan-bahan. Orang yang mempunyai sensitiviti kepada mana-mana bahan yang disenaraikan tidak perlu menggunakan produk. Sekiranya anda ragu-ragu atau mempunyai kulit sensitif, sentiasa cuba ujian alahan patch dan jika pada bila-kerengsaan masa berlaku, hentikan penggunaan produk.

Kandungan didapati di laman web ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Produk kami adalah bertujuan untuk keseronokan mandi anda dan maklumat yang diberikan telah dikumpulkan daripada sumber-sumber lain untuk memaklumkan kepada anda tentang faedah mungkin herba, minyak pati dan bahan-bahan semulajadi yang lain.

Maklumat dan pernyataan mengenai manfaat kesihatan yang berkaitan bahan-bahan tertentu tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit. Maklumat yang diberikan tidak bermaksud untuk menggantikan nasihat yang diberikan oleh doktor peribadi atau profesional perubatan yang lain. Jangan gunakan maklumat yang terdapat dalam laman web ini untuk diri mendiagnosis apa-apa keadaan perubatan atau merawat sebarang masalah kesihatan atau penyakit. Maklumat yang diberikan tidak bertujuan untuk menetapkan atau diambil sebagai nasihat perubatan.

Jika anda mempunyai atau mengesyaki bahawa anda mempunyai keadaan perubatan sila hubungi doktor anda dengan segera.

Produk-produk dan dakwaan yang dibuat mengenai produk tertentu di laman web ini tidak semestinya telah dinilai dan ia tidak bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuhkan, mengurangkan atau mencegah sebarang penyakit atau penyakit atau keadaan lain yang menyebabkan keguguran rambut, penipisan rambut atau syarat-syarat lain yang berkaitan. Sentiasa baca label, amaran dan arahan yang disediakan dengan produk sebelum menggunakan atau mengambil produk. Sila hubungi pengeluar produk ini untuk maklumat lanjut.

Keputusan mungkin berbeza-beza oleh orang. Sebelum menggunakan mana-mana maklumat atau produk yang anda harus berunding dengan doktor anda.

Ia dianggap bahawa pengguna itu telah membaca dan bersetuju dengan penafian ini apabila seseorang menggunakan maklumat di laman web ini.

error: Content is protected !!
Share This