SOALAN LAZIM MENGENAI PRODUK AISAN TOP TEAM

 

Soalan Umum:

Adakah Aisan Top Team Syampu sesuai untuk rambut perm?

Ya, produk Aisan Top Team kami adalah sesuai untuk semua jenis rambut.

Adakah Aisan Top Team produk ramuan semula jadi?

Bahan yang digunakan dalam produk-produk kami adalaha semula jadi.

Adakah Aisan Top Team syampu selamat untuk rambut yang dirawat warna saya?

Ya, Aisan Top Team syampu dijamin warna selamat dan digubal tanpa menambah garam, natrium klorida, sebagai ejen penebalan. Kami menggunakan campuran bahan-bahan semulajadi yang menenangkan dan melindungi rambut. Syampu kami adalah pH seimbang dan membersihkan rambut tanpa warna pelucutan.

Bolehkah saya menggunakan Aisan Top Team syampu membasuh rambut saya setiap hari?

Adalah penting kepada kami yang anda rasa baik. Kulit kepala yang sihat dan rambut tidak bermakna perlu dicuci setiap hari. Tetapi jika anda berasa lebih baik basuh rambut anda setiap hari belum mandi, anda boleh melakukan ini dengan Aisan Top Team syampu kami yang disesuaikan untuk rambut dan kulit kepala yang sihat.

Adakah Aisan Top Team syampu boleh digunakan kepada kanak-kanak?

Ya, produk Aisan Top Team boleh digunakan kepada mana-mana umur tertentu. Bahan produk kami diperbuat daripada bahan-bahan semula jadi, melainkan tertentu secara peribadi adalah kulit alahan pada bahan tertentu dari produk kami.

Adakah produk Aisan Top Team adalah selamat digunakan semasa wanita mengandung dan seterusnya?

Ya, produk kami diperbuat daripada bahan semulajadi. Pasti selamat dengan menggunakan dalam tempoh kehamilan.

Bagaimana untuk mengesahkan produk Aisan Top Team pengesahan adalah produk tulen?

Untuk membantu memastikan anda membeli produk Aisan Top Team asli, kami menggunakan ciri-ciri keselamatan terkini. Semua produk kami akan datang dengan hologram kod pengesahan pelekat.

Soalan Pembayaran:

Apa bentuk pembayaran yang anda terima?

Untuk pelanggan Malaysia, kami menerima bayaran melalui bank tempatan atau Visa, Master, American Express, Discover, JCB, Kelab Diner dengan melalui Pembayaran PayPal Security Gateway atau Akaun Pemegang Paypal.

Untuk pelanggan International, kami hanya menerima Visa, Master, American Express, Discover, JCB, Kelab Diner dengan melalui Pembayaran PayPal Security Gateway atau Akaun Pemegang Paypal.

Mata wang manakah yang diterima untuk Aisan Top Team Syampu?

Kami menerima mata wang mengikut negara asal pelanggan sebagai bayaran untuk Aisan Top Team syampu:

  • Malaysia, Singapura, Brunei – MYR (RM)
  • United Kingdom (UK) – Pound sterling (£)
  • Negara-negara Eropah – Euro (€)
  • Kanada – Dolar Kanada (CAD $)
  • Australia – Dolar Australia (AUD $)
  • Hong Kong – Dolar Hong Kong (HKD $)
  • Amerika Syarikat & Negara Lain – Dolar Amerika Syarikat (USD $)
Bilakah kad kredit atau kad debit saya akan dikenakan?

Kad kredit atau kad debit anda akan dikenakan sebaik sahaja pesanan anda diproses ke pengesahan pembayaran.

Adakah PayPal mengenakan sebarang bayaran lain terhadap saya?

Paypal adalah percuma untuk membayar pembelian anda. Penjual hanya membayar sebahagian kecil caj perkhidmatan untuk mengendalikan pembayaran anda. Dengan penggunaan kad kredit atau kad debit anda, anda juga boleh mengumpul mata ganjaran kad kredit atau kad debit.

Apa itu PayPal?

PayPal adalah sebuah syarikat yang beroperasi sistem pembayaran dalam talian di seluruh dunia yang menyokong pemindahan wang dalam talian. Apabila anda menggunakan PayPal untuk pembayaran, ia akan kekal selamat dan dilindungi. PayPal menggunakan penyulitan data dan teknologi anti-penipuan untuk memastikan maklumat anda selamat, mengurangkan risiko penipuan dalam talian.

Mengapa pembayaran saya ditolak?

Pembayaran boleh menurun disebabkan oleh perubahan dalam tabiat pengguna, pengecualian IP, penggunaan VPN, atau rekod kredit yang buruk. Jika anda menggunakan kad kredit orang lain atau jika maklumat penghantaran anda dan maklumat kad kredit atau kad debit tidak sepadan, bayaran anda mungkin ditolak kerana risiko pembayaran yang tidak dibenarkan. Jika pembayaran anda ditolak, kami mencadangkan anda mendaftar untuk akaun PayPal dan memautkan kad kredit anda. Juga, sila mengesahkan kad kredit anda untuk memberitahu PayPal tahu bahawa anda pemilik kad.

Adakah terdapat apa-apa kos tambahan?

Mungkin ada yuran penukaran mata wang apabila anda membeli atau menghantar bayaran di luar negara. PayPal akan sentiasa memaparkan kadar pertukaran, yang merangkumi yuran ini sebelum menambah kepada jumlah pembelian anda.

Adakah saya memerlukan akaun topteamshampoo.com untuk menggunakan PayPal?

Tidak, anda boleh menggunakan PayPal sebagai pilihan pembayaran tanpa akaun. Dengan ada akaun di sini, ia membolehkan anda menyimpan alamat bil, alamat penghantaran dan menyertai mailing list kami. Ia membolehkan kami menghubungi anda jika ada masalah dengan pesanan anda juga. Ia cepat dan mudah.

Sila ambil perhatian: alamat pengebilan di topteamshampoo.com anda dan akaun PayPal mesti sepadan agar pesanan anda akan diproses.

Soalan Penghantaran:

Ke mana barang anda boleh hantar?

Kami membuat penghantaran dalam Malaysia, Singapura dan juga di seluruh dunia. Kami telah menghantar hampir mana-mana negara. Tetapi kami tidak dapat menawarkan sebarang jaminan ke atas perkhidmatan sistem dan adat pos negara anda.

Bagaimana saya mengesan pakej saya selepas ia telah dihantar?

Sebaik sahaja pakej anda dihantar, anda boleh menerima pemberitahuan e-mel mengesahkan penghantaran. e-mel yang akan menyediakan anda dengan nombor tracking untuk pakej anda dan pautan ke laman web pembawa perkapalan itu. Klik di sini untuk mengesan pakej anda.

Berapa lama masa yang diambil untuk pesanan saya tiba?

Ia mengambil masa 2 hingga 4 hari bekerja untuk Malaysia penghantaran dalam negeri oleh Pos Laju Malaysia selepas anda membuat pesanan dan pembayaran lengkap. Untuk Penghantaran Antarabangsa, kebanyakan pesanan akan tiba dalam tempoh 6 hingga 10 hari bekerja selepas pembayaran selesai. Walau bagaimanapun, sekiranya suatu perintah yang diadakan di kastam atau untuk ditangguhkan kerana keadaan yang tidak diduga, beberapa penghantaran standard mungkin mengambil masa lebih daripada 30 hari kalendar untuk tiba.

Kami tidak bertanggungjawab kepada mana-mana kelewatan penghantaran, atau kehilangan dalam sebarang bentuk yang disebabkan oleh keadaan yang tidak diduga dan tidak terkawal, seperti penerima tidak dapat dihubungi, alamat yang tidak sah, keadaan cuaca yang memberi kesan kepada penghantaran, kelewatan pelepasan kastam dan sebagainya. Dalam situasi ini, Top Team Syampu akan cuba yang terbaik untuk memberitahu pelanggan kelewatan dan jika boleh, mengatur penghantaran / kutipan baru dengan tarikh penghantaran dianggarkan.

BERHATI-HATI DENGAN MESEJ TEKS: Pada masa ini Aisan Top Team tidak menghubungi pelanggan melalui mesej teks mengenai promosi dan jualan khas dan kita tidak akan berbuat demikian tanpa kebenaran yang jelas. Sekiranya anda menerima apa-apa mesej teks, sila abaikan kerana ia adalah yang paling mungkin dari penipu a. dan sebahagian daripada penipuan. ”

error: Content is protected !!
Share This